Om veckan som varit

Brusiga hälsningar från mig till dig. Här kommer utläggning om veckan i brist på annat intressant att berätta. måndagen var jag ledig, den dagen har jag ju redan berättat om. Tränade, städade litet och blev serverad pannkaka till middag vilket var så himla gott. Pannkaka måste bli min nya tradition. 
tisdagen vare jobb igen. Morgonträning först ändå. Svarade sen på mejl hela förmiddagen, dvs. fyra timmar dvs. alltför länge, verkligen halva mitt jobb det där mejlsvarandet, nå håhhå. Hade ett måndagsmöte också. Feedbackade sen på webbvyer, gjorde tidningssidor en timme, gjorde en affisch och litet annat kvickt grafiskt. På kvällen gjorde jag INGENTING. 
onsdagen fick vi tidning från tryck. Innehållet var okejbra men färgen omslagsbilden drog orimligt mycket mot rött så då fick jag reda ut det med tryckeriet förstås. Sen fortsatte jag på tidningen, funderade på passande fotograf till nya fotograferingar och skrev jättemånga mejl igen. På kvällen mötte jag upp Emma, åt en jättegod quinoa- och fetaostsallad, muffins till efterrätt. Vi pratade om livet, vad annars. 
torsdagen var det morgonträning igen och sen hade jag tidningsmöte direkt jag kom till kontoret. Därefter jobbade jag med tidningen ganska ifred i hela TRE timmar, kom in i det där maniska flytet, så sällsynt, så uppskattat. Funderade på omslagsbilder och gjorde en skylttejpning också. Det var världens ruggigaste väder denna dag, dagen då jag också bestämde mig för att inviga bara anklar = felval. Kom mig i alla fall hem i snöregnet och så kom min syster över på kaffestund. Åt pasta med avocado och parma till middag, min stående favorit. Tvättade håret. Kunde inte somna. 
Och idag på fredagen satt jag med webbvyer på morgonen och det följdes av ett webbmöte klockan elva, sen gjorde jag anvisningar för fotografer och retuschörer resten av dagen. Hade huvudvärk. Efter jobbet åkte jag och handlade, sådant jag köpte var t.ex. svartpeppar, granatäpple och kokosmjölk. Har nyss dammsugit, laddat i en tvättmaskin, knäppt på kaffekokaren och öppnat en påse nötmix. 
Och så såg denna jobb- och kvällsvecka ut. Trevlig helg till dig!
/ H.  
 

Kommentarer