Dagarna då, dagen idag och tips gånger tre

Dipponsdag, ensamtorsdag, slappfredag, landetlördag och promenadsöndag. Idag är det tröttmåndag, det innebär att jag sovit bra men ändå är väldigt trött, ett ganska återkommande fenomen + att jag får 0 saker gjorda på jobbet p.g.a. fastnar i tio spontana diskussioner samt tuggar av mejl som aldrig slutar trilla in, också återkommande fenomen. Jag har egentligen inget emot måndagar men det känns alltid som att jag alltid åstadkommer så få konkreta saker just denna veckodag, ja det är tydligen med konkreta ting jag mäter min effektivitet, dåligt.
Nå, åt en god jordgubbssallad till middag, fick prima nya skor på posten och är förälskad i doften av ny bil. Finns det någon Wunderbaum som doftar ny bil? Köper fem. 
3 MÅNDAGSTIPS!
– Dokumentärserien The Keepers, sträcksåg alla avsnitt över helgen p.g.a. bästa på länge. Serien handlar främst om mordet på nunnan Catherine Cesnik i Baltimore 1969 men en hel himla värld av korruption och hemskheter nystas upp därtill.
– Podden Someone knows something som utreder gamla försvinnanden, pirrig.
– Och alla tiders bästa måndagslåt. Röj. 
/ H. 

Kommentarer