Ett par vassa skor

Måste visa ett fint köp från senaste tid p.g.a. löjligt nöjd.  
Jag övar och övar på att leta, fundera, leta, fundera, leta, fundera, kanske behålla, kanske returnera. Vill verkligen bara köpa bra plagg och skor som jag med all säkerhet kommer att använda mycket, shoppar aktsamt. Dessa skor kom jag över direkt de släpptes i våras, men sansade mig och behöll dem i köpkorgen några veckor vilket var litet för länge för plötsligt var de slut: nehej! Någon snäll människa valde ändå att returnera ett par i min storlek så blixtsnabbt slängde jag mig över dem. 

Jag använder ju snörkängor helahela tiden och packar vemodigt bort dem i maj, det blir bara för varmt, även om jag av ren kärlek till denna typ av skor förmodligen kunde stå ut även över sommaren. Då står sneakers på tur, ibland blir jag ändå frustrerad när jag inte har några andra alternativ, exempelvis: gå på bröllop i Vans? Kanske inte. Jag har slängt bort nästan alla mina gamla finskor bl.a. för att jag inte orkar klack längre: 1) för plattfotad 2) för bekväm 3) bara trivs inte. Taxklack förstår jag mig inte på, ballerinas ogillar jag av hela mitt hjärta och det mesta med öppen tå går bort. Snörskor är ju ett bra alternativ men litet tråkigt i längden. Alltså har jag känt mig tämligen svårflörtad av finskorna i många år. 
När slip-ins dvs. tofflor (?) blev jättetrendigt för ett par åt sedan i Stockholm kände jag direkt att detta var min grej, äntligen något stilrent utan rosetter och plastkristaller.
glad när jag fick hem dessa och de passade. Bekväm höjd, simpla utan jox utanpå och dessutom perfekta för både för jobb och fest. De klär också upp det jag sliter på mest: avrivna stuprörsjeans. Nu tänker jag ge bort mina sista par finskor som jag sparat på i fall om att men som ändå bara stått och dammat i en garderob, dessa ersätter alla gamla tröstpris.
Herremintid, så många ord det blev om skor nu men bra ämne ändå. 
Från Vagabond. 
/ H.
 

Kommentarer