Stunder i livet på senaste tid

Eftersom jag uppenbarligen är oförmögen att vardagsuppdatera p.g.a. jättestressig stund i livet (herregud vilket tjat) så tänkte jag att jag kunde samla ihop spridda tankar från spridda dagar i ett inlägg istället. Det är Sara inspirerar mig till detta. Nedan en första skörd.

IMG_9016

ONSDAG 3.5
Så trött på att behöva göra allt själv. Folk och saker som slinker undan som ålar, vilka är dom? 
FREDAG 5.5.
Det är fredag och klockan är halvkväll. Sitter i gungstolen hos mina föräldrar på landet. Solen lyser in genom smutsfönster, balkongdörren står på glänt. Äter citronchoklad som jag fick i present förra helgen, det smakar reseminnen. Tog ut åtta stygn imorse och tänkte på hur avslappnande det var att ligga på en brits i tystnad från 07.55 till 08.13. Jag kollade tiden för att jag hade tid. Lifvet känns fint men tungt just nu, om tio dagar ska det vara bättre igen. Lyssnar på Miriam, hon fattar. 
LÖRDAG 6.5
Hälsa på hos farmor och prata historia. Ha ett möte om kreativa samarbeten, det ger mig mycket energi. 
TISDAG 9.5
Avklarat två studiodagar. Så många människor att sammanstråla med, så många saker att komma ihåg, det är svårt men roligt. Tampas med att jag borde orka umgås på kvällarna men orkar inget, såhär är väl vissa veckor, eller somliga liv. 
ONSDAG 10.5
Jag är ganska ung och mycket kvinna och det är jag som bestämmer, kom ihåg det. 
TORSDAG 12.5
Bra stämning, avverkar och kommer ikapp en millimeter kanske. Får lowres bilder från måndagen, de är ganska magiska, vilken jävla lättnad. Imorgon sitter jag på citykontoret som omväxling, ska äta en lyxig sommarlunch på stan och längta till kvällen och trerätters med min familj.  
/ H. 


Kommentarer