Tisdag och registrets alla känslor

Goddag, en helt vanlig dag i livet.  
Stressen sinade litet i slutet av veckan och jag ägnade helgen åt att vara både dramatisk, förvirrad och lycklig. Dramatisk p.g.a. urtrött, förvirrad (och lätt förtvivlad) p.g.a. köpte ny bil i ostablit sinnestillstånd, lycklig p.g.a. blev återigen tant till en efterlängtad coolunge. Sen stabiliserade sig allt och nu är jag rätt sansad, nöjd bilägare och glad tant. 

Annat. Har invigt solbågarna och lämnat halsduken på hyllan. Vinterkappan har jag dock inte vågat slita mig ifrån än. Maj månad är ett enda lur. Juni litar jag på. 

Fotograferat hemmet i fint kvälllsjus. Auguste och Camille följer mig vart jag än flyttar, tycker de är så poetiska och harmoniska. Gjorde dessa affischer på Berghs för en del år sedan som en del av mitt slutarbete. Du borde läsa mer om A&C om du gillar historier om trasiga konstnärssjälar och svår kärlek.

Och krimskrams i hem och huvud. Slut på tur. 
/ H.

SparaSpara

Kommentarer