Blogg i sommarskrud


Kolla, sådant här leder långa söndagar till, några klick och bloggen fick ny form. Hoppas att du gillar det nya upplägget, det gör verkligen jag, känns så fräscht och fint här inne!Vidare till andra saker: Mina nejlikor höll i hela tre veckor denna gång. Älskar nejlikor särskilt av denna orsak, så sega. Plus vackra då de alltid ser litet vissnade ut tycker jag. Har verkligen blivit väldigt mycket bättre på att ta hand växter detta år, tre av fem inneboende har orkat från vinter till sommar, toppenbetyg från mig själv till mig själv!Och så är vi ju mitt i midsommarveckan. Jag varvar jobb på torgkontoret och kustkontoret måndag till torsdag. Imorgon har vi ett spännande förpackningsmöte och så borde jag knäcka julkonceptet, har gjort pizza att ta med till lunch och på kvällen ska jag tvättastädapacka. På torsdag åker jag hem till havet förstås, finns väl knappast något bättre ställe att fira midsommar på.Nu återstår bara en skål kvarg med blåbär och kokos och så var visst denna tisdag slut.

/ H.

Kommentarer