Blunda!

På veckans andra hälft och jag är muntrare än jag ser ut, faktiskt. Blir bara så melankolisk på bild, kanske beror på att jag är en ganska melankolisk person.
 
Diskuterade denna stylingen (eller icke-styling) med en kompis en tid sedan, att formgivartjejer med långt hår alltid har håret innanför skjortan som något slags statement, för att tillhöra den gruppen brudar. Jag kan intyga dig att det kan finnas andra mer praktiska orsaker till lösningen i fråga, så som att vi står hukade över utskrifter halva dagarna och behöver kunna se saker ovanifrån. Eller kanske beror det på att vi är lata och klipper håret en gång per år och därför tycker att det allt som oftast ser helt förfärligt ut. Eller kanske beror det faktiskt på att vi vill känna oss coola. Möjligt!
 
Denna vecka har jag haft en ro i sinnet. Både hunnit jobba och fira fritiden.

Också var jag till optikern eftersom jag får ont i mina ögon otrevligt ofta. Men, min syn är fortfarande felfri, såpass felfri att den verkar förvåna stora delar av ögonindustrin i både Sverige och Finland. Jag har tydligen väldigt stora pupiller och ovanligt stort ljusinsläpp och borde därför blunda oftare. Låter ju inte dåligt, recept på det tack!Jag skulle egentligen stanna i stan över helgen men nu fick jag nys om att min favoritloppis ute på landet kanske har öppet så måste bege mig dit ett ryck ändå. Behöver inget men vill ju gärna dofta på det gamla och kanske konsumera för att det är trevligt.

Såhär mycket spridd information har du sällan fått i ett blogginlägg.

Och nu sitter du där och väntar på ett ofrivilligt poddtips vet jag. Slut på väntandet: Genushistoriepodden. Fullkomligt fenomenal.

/ H.

Kommentarer