Bra flyt och fint fynd

Vet du att... livet är ganska så under kontroll just nu, vill gärna stanna här ett tag. Bra vecka i bagaget och jag försöker njuta av topparna lika mycket som jag deppar över dalarna. Vuxenlivet är rakt igenom att tappa den röda tråden och panikslaget försöka hitta den igen, sen hålla i den ett tag, sen tappa, sen leta, sen hitta, men framför allt tappa. Metafor från mig till dig varsågod. 

Övrig sak är att jag hittade denna ljusfot (eller det kanske det inte är?) på vår Svartöstuga härom helgen när jag var på landet, tyckte den var så rejäl och snygg. Den påminner mig om både barndom, ungdom, hem, hav och allt däremellan och sådana prylar vill jag såklart fylla mitt hem med. 


Och här står jag och skruvar på mig. 31.5 klädde jag mig jättetjockt p.g.a. var trött på att missuppfatta maj månad och frysa precis varje dag. Tog kanske det hela litet långt men frös iaf inte en minut. 
Imorgon är det fredag som du vet och jag hoppas på att mejlkorgen bjuder på tystnad så att jag får gotta mig i julen 2018, ja du hörde rätt, julen. Sen blir det bara slapp hela helgen ut, stora deadlineveckan i sikte så bäst att bunkra upp med allt som är bra, kul och trevligt. 
Välkommen juni! 
/ H.  
 

Kommentarer