Den stora sommarlistan

IMG_8005

Mina planer för sommaren:
Denna sommar är ju väldigt annorlunda på det viset jag inte längre behöver slita loss tid för att ta mig hem till Finland och västkusten, är redan på plats! Sommaren ägnar jag faktiskt nästan helt och hållet åt jobb denna gång, känns helt okej ändå just med tanke på att jag redan befinner mig mitt i sommaridyllen och havet är ett knyck bort. Har inget speciellt planerat förutom herrgårdsäventyr, resten får ske på studs!

Bästa sommarstället:
Mina föräldrars gård. Huset är tomt ganska mycket på sommaren så en får ha allt för sig själv och det är ytterst idylliskt att sitta på trappan och smutta på ett glas gott en kväll i juli.

Här badar jag helst:
Utomlands där vattnet är varmt.

IMG_7539

Hur länge ska du vara ledig?
Förmodligen litet långhelger här och var. Jag ser ändå ganska mycket fram emot att jobba då alla andra är på semester, kommer alltid in i ett sånt flyt när jag får doona på ifred. Tänker att jag flyr ruljansen på senhösten istället!

Vad ser du mest fram emot?
En hel sommar på västkusten förstås. Fem år sen sist. Har verkligen fått en helt ny uppskattning för mina hemtrakter efter alla år i Stockholm. Även om sommaren var äventyrlig där var varma månader i lägenhet ingen succé på det stora hela.

Vad kommer du att köpa inför semestern?
Ett par flygbiljetter hoppas jag på, vart vet jag inte.

IMG_9624

Vad kommer du att äta?
Jordgubbar, tusen!

Vad kommer du att dricka?
Läskande drycker med kolsyra.

Hur kommer du att göra dig illa?
På många vis, är klumpig.

IMG_9430

Favoritsommardoft:
Saltvatten, både i luften och på kroppen. Och så kommer jag att fortsätta använda min favoritdoft Meraki Blodapelsin som jag aldrig verkar tröttna på.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Min sommarspellista som jag dammar av i maj månad.

Vad kommer du att ha på dig?
Svart jeanskjol, vit linneskjorta och Vans.

IMG_9249

Vad oroar du dig för?
Att sommaren inte blir somrig förstås, och att jag inte ska komma iväg på upptåg p.g.a. så mycket jobb i lifvet just nu. Men så får det väl vara ibland.

Den ultimata sommardagen?
Vaknar en ledig dag, vaknar tidigt men drar mig länge, drömmer mig bort. Äter en kall och fräsch frukost på soffan och tittar på något underhållande på YouTube. Åker till sandstrand vid 12 och latar mig, lyssnar på podd. Drar vidare till uteservering vid 16 för två glas vin med vän. Går hem vid 19 och lagar god mat, äter godis i sängen till jättesent och ser på brottsdokumentärer!

Hur kommer du att minnas din semester sen i september?
Jobbmässigt produktiv, äventyrmässigt godkänd.

/ H.


SparaSpara

Kommentarer