Njuta och skapa

Fredag afton, bästa tiden för blogginlägg. Ligger på soffan, dricker ett glas vitt och viftar på tårna. Tänkte duscha jättelänge, smeta in fejset med alla smörjor jag äger och bara göra onödigheter som jag aldrig tar mig tid till. Innan läggdags ska jag äta ostsmörgås och dricka varm choklad. Denna fredag får redan fem av fem i betyg trots att den inte är avklarad.

Såhär är det. Jag pratar, lyssnar, övertygar och tar in så många intryck till vardags att när helgen är kommen vill jag bara vara ensam. Det är så fruktansvärt SKÖNT att inte behöva DISKUTERA för en liten stund. Sånt njut!


 
Annan sak. Jag är mitt i en sådan där förnyelseperiod nu igen. Vill hitta på något kul på internet, kanske här, kanske någon annanstans. Vill vara och orka vara kreativ och vill ej tröttna på det jag tar mig an. Tider av rastlöshet kommer ju då och då, borde kanske bara vänta ut men tråkigt ju. Så, vad ska vi hitta på här!? Berätta!Veckoslutstipset blir podden P3 Historia som du borde sträcklyssna på från och med NU. Mvh. Poddtipsaren.

/ H.

Kommentarer