Om veckan som varit

Den första riktiga sommarveckan inträffade vecka tjugotre, rapport på det, mycket dags.
Ber också om ursäkt för alla plaggkollage som utan min vetskap publicerats på denna webbplats den senaste tiden. Mina kläder ropar på uppmärksamhet utan mitt godkännande och det gör mig tämligen irriterad. Nååja.Till saken: veckoresumé!
På måndag var det skrammeldag dvs. en springer runt som en yr höna och försöker få bort en massa jox som hopat sig. Pappa fyllde år också, firade på avstånd. Och det regnade, alla verkade deppiga över detta faktum men jag njöt ty sommarregn doftar ju så gott. 
På tisdag var det litet för mycket grejer på gång. Hade tre möten + tidningsinlämning, rätt orimligt. När jag slutade jobba frågade min syster om jag ville ta middag på stan vilket jag ville p.g.a. för trött för att laga mat. Åt en sallad med getost, quinoa och rödbeta. Resten av kvällen låg jag utmattad på min soffa p.g.a. föregående orsaker.
På onsdag morgon inledde jag med träning 06.30. Väl på kontoret var jag tvungen att justera det jag trodde blev klart på tisdagen då det blev en färgdiff i en produktbild, sån himla hets. Men sen lugnade allt ner sig. Denna kväll gjorde jag inte heller något speciellt, försöker att inte ränna runt bara för att jag plötsligt har tid, vila först!
På torsdag knäppte jag också av en morgonträning och sen begav jag mig till torgkontoret. Svarade på mejl, planerade jul, skrev feedback och gjorde leaflet. Planterade om elefantöron på kvällen och slog upp alla fönster för att insupa juni månad ordentligt. 
På fredag vaknade jag litet extra tidigt för att få en lugn morgon, drack kaffet framför YouTube och packade weekendväskan för att kunna åka hem till landet direkt efter jobbet. Sen satt jag på ett öde kontor hela dagen, bockade av allt möjligt och lyssnade på poddar. Kom hem till havet, åt lax och satt sen på terassen med mor och far i tre timmar och drack tre glas vin. Här blev jag kvar helgen ut!
/ H.  

Kommentarer