Färgen blå

Goddag tisdagen och du efterlängtade åska.

Veckan är i växel sex. Ikväll har jag haft terapistund i köket med min mammas rabarber som jag knyckte åt mig i helgen. Det blev en mycket enkel rabarberpaj med lönnsirap samt rabarbersylt med chia.


 
Bjuder på stänk av blått idag. Blått har alltid varit min favoritfärg men har aldrig vågat plocka in den i hemmet, rädd för att tröttna samt trivs i det monokroma. Men nu, nu smyger sig denna mörka nyans sakta in både här och där. Tycker blått är en så inbjudande och varm färg med attityd ändå. 
Det är nog mycket jeansens förtjänst. Jeans i diverse nyanser av blått har länge varit det enda välkomna färginslaget i garderoben. Ja utöver vitt, svart och grått då som ju faktiskt också är färger mvh frustrerad formgivare. Plus skogsgrönt, undantag.

 
Ja, blått litet här och var som du ser, bl.a. i form av denna kopp som alla slåss om då den lär ska vara så sörpelvänlig.

Nu inget mer för dagen, varit ovanligt produktiv på kvällskvisten så ska lägga mig som ett X i sängen och surfa nätet!

/ H.

Kommentarer