juni -> juli 
Den sista dagen av den sjätte månaden bjöd verkligen på sommar i ordets fulla bemärkelse, så varmt men blåsigt, min bästa kombination. Den första dagen på den sjunde månaden bjöd på samma sommar, evighetsfrukost på terassen blev det förstås. Ett extra bra månadsskifte, ja.

För juli har jag inga speciella planer och det är väl lika bra i och med allt jobb jag måste orka och hinna med, bäst för själen att slappa bort det lilla lediga jag knycker åt mig helt enkelt. Ska däremot umgås extra mycket med favoritpersoner, äta glass i lass och ta mig ut till landet och trädgården så ofta som möjligt.

Helgen gick långt i arbetets tecken. Ett knyck på loppiset blev det också som bestämt, ska visa dig vad jag köpte någon dag. Men mest har jag lyssnat på poddar och byggt tidsplaner under parasollet. Imorgon, tredje juli, är det startskott för julprojektet. Nu blir det alltså tre intensiva månader av JUL! på min skärm och jag hoppas mest av allt att jag inte tröttnat sönder på denna favoritgrej innan december.

Men herremintid, nog om julen, juli var det ju. Nu ska jag insupa det sista av denna första riktiga sommarhelg innan klockan slår måndag.

/ H.

Kommentarer