7/16/2017

Långsam helg, långsamt huvud


Samma veckodag i samma trädgård. Skönt för mig tjatigt för dig kanske.

Jag övar på att dricka kaffe ur små finkoppar för att inte konsumera så stora mängder. Läser min första sommarbok (äntligen fann jag ro), lyssnar på pod förstås och allt annat som jag redan skrivit om ett tiotal gånger.

Det blåser så fruktansvärt mycket idag men det är godkända +19 grader, dessa två i kombination bidrar till någon slags varm men inte het tillvaro som jag gillar allra bäst.

Har känt mig litet grå hela helgen, utan orsak, kan i alla fall inte komma på något som skulle bidra till denna sinnesstämning. Såhär är det då och då. Jag tycker mig kunna lägga stress åt sidan och inte påverkas så mycket, men lurar förstås mig själv. Oftast slår kroppen sedan bakut lång tid efter själva prövningen då jag tror att jag redan glömt och gått vidare. Det är alltid lika förbryllande, gammal ångest bara sipprar ut helt oförvarnat en solig sommarhelg. Men det får den.

Stannar på landet tills imorgon och åker rakt till jobbet, ska kurera vidare, basta bort de djupa andetagen!

Ps. Vad vore söndagen utan podtips? My favorite murder. En SÅ rolig pod där två brudar pratar om mord, helt enkelt. Förgyller min sommar så väldigt. Dessutom har de hittills släppt ungefär 100 långa avsnitt så att en kan gotta in sig riktigt ordentligt.

/ H.

Share:

Inga kommentarer

Skicka en kommentar

© heidi mari | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig