Om veckan som varit

  
På måndag var det måndag, en typisk sådan. Satt i tre mindre möten och det räcker gott och väl för denna första veckodag tycker jag faktiskt. Sen var jag och storhandlade saker så som kiwi, spenat och fröbröd. Hämtade paket på posten ty jakten på jeans är oändlig men inga passade, chockerande, nä. Måste ta mig till Stockohlm och min favoritjeanshylla pronto.

På tisdag vare morgonträning. Kände mig så konstig i min högra axeln, sträckning eller inflammation eller vad vet jag. Tänkte först hoppa över därför men begav mig ändå, körde jättejobbig incline (min nya hatkärlek) och sen bara stretchade i 20 minuter för ville vara snäll mot kroppen. Ältade sedan tidningsform från åtta tretti till sexton. Inte mycket mer denna dag förutom att det åskade och jag njöt till fullo.

På onsdag vare morgonträning igen. Sen begav jag mig till torgkontoret där jag skrev projekt- och tidsplaner hela förmiddagen, det ligger på mitt bord att kordinera fjorton personers scheman till ett projekt, herrejösses, sådant gör man också som ansvarig formgivare och det är väl skräckblandad förtjusning skulle jag påstå. Efter lunch gick vi på produktutvecklingsmöte till en samarbetspartner och satt där nästan hela eftermiddagen. Drog ut litet övertid, gick hem och fortsatte reda ut ett eget projekt med tryckeriet. Åt en ganska misslyckad pasta till middag men rabarberkompott till efterrätt! Sen skrev jag resten av kvällen. Gick och lade mig löjligt tidigt.

På torsdag samma morgonprocedur, rätt enkelt att stiga upp tidigt när det är såhär ljust tycker jag så passar på att träna litet extra just på somrarna, plus att gymmet är härligt öde denna tid på året. Hade sen julmöte med flickorna från 9–11 och sen ytterligare julsnack och juljox från 13–14, blev inte mycket gjort däremellan. Valde modeller till augustifotografering också, det är alltid spännande. Mötte iaf upp Jenny för lunch däremellan och pratade om sommarhus! Håhå, sugen.

På fredag satt jag på ett så gott som öde kustkontor, hade skrivit TEXTHÄLL i min kalender med fem utropstecken. Skulle börja med detta för flera dagar sen men hade ju ej hunnit så det blev fredagens främsta göra och nu gick det undan vill jag lova. Blir så när jag är frustrerad på att ligga efter, bara gör ut i raserfart och rasar sedan ihop i en pöl på golvet, men ja, nu är det gjort i alla fall. Slog på Rättegångspodden och körde hem till havet, igen. Åt middag med mina föräldrar och min bror i kvällssolen. Har insett att jag ska bege mig hit så ofta som möjligt nu i sommar, kan uggla i lägenheten och city hela vintern ju, rimlig plan tycker jag.

Och nu äre helg och jag har inga särskilda planer vilket som ni vet är min favorituppsättning planer för helger. Ska slänga upp fötterna på en trädgårdsstol och gilla livet, helt enkelt.

/ H.

Kommentarer