Sommaruniform, grönsakswok och krimskrams

Goddag. Hur står det till på tisdagen? Min har varit ganska typisk. Nu är jag typiskt trött och typiskt nöjd över att det är kväll. Så, låtom oss inte ödsla tid på att prata om dagen destomer. Istället några vardagsbilder kanske.


 
Sportar denna klädkombination ungefär varannan dag nu, jag har verkligen hittat sommarens uniform. Bekväma jeans och skjorta som andas är tydligen årets grej, inte så planerat men kanske ganska väntat, typiskt mig ändå.

Efter jobbet handlade jag mat, hämtade böcker på posten och gjorde en himla lyckad grönsakswok. Just grönsakswok har jag haft litet svårt att få till men nu verkar jag ha knäckt koden. Perfekt mängd röd currypasta, kokosmjölk, Tamari och omöjligt mycket lime.Annat: Krimskrams i hemmet. Ett bus av förändring sköljde över mig i början av juli och jag flyttar på saker och ting hit och dit, letar rätt plats.

Jag tampas ganska mycket med att jag gillar att samla på små prylar som minnen (har så dåligt minne att jag måste kroka upp händelser på objekt för att komma ihåg) men samtidigt vill jag inte äga så mycket grejer, ju.Nå, har också möblerat om här hemma också. Gör ju det ganska ofta då det ger mig litet ny lust till allt möjligt, känns mycket bättre såhär. Soffan bor nu i lägenhetens ljusaste del och skrivbordet fick flytta in i det mörkare så att jag får ordentlig med skärmfokus.

Undar om jag kan hyra in mamma för matttvättshjälp någon helg... tallsåpa löser allt har jag fått lära mig.

/ H.
SparaSpara

Kommentarer