Amos, augusti och pyjamas

Denna favoritbild som jag tog av favoritbild på Amos Anderson på Söderlångvik gård i helgen känns extra beskrivande för fredagskänslan, vill bara strosa omkring i randig pyjamas i en flott trädgård med porlande fontäner nu. Låt mig. 
Den här veckan har varit verkligt tung, ingen mjukstart efter lilla ledigheten så att säga. Tung framför allt för att jag ägnar alltför mycket tankekraft åt saker och folk jag inte kan förstår mig på, återkommande grej i livet. Men på onsdag kväll släppte det litet och nu kan jag väl ändå få känna mig lugn i sinnet ett slag.

Augusti och september blir ändå årets mest intensiva månader för mig, massa arbetsresor, helgjobb, @ på tåg, egna projekt på andras projekt och allmän galenskap. Det trappar upp, litet åt gången och i smyg. Så försöker rusta upp nu och i oktober ska jag minsann pusta ut ordentligt.

Men, sommar är det fortfarande och det ska jag verkligen njuta av, en minut åt gången, så ofta det bara går. I veckan blev jag plötsligt riktigt attans badsugen också, kanske augusti levererar den riktiga sommaren!

/ H.

Kommentarer