En bok, en t-skjorta, en tisdag


En tisdagsrapport med måndagsbilder... får väl funka.

Min vecka började BRA, hade en sådan flytmåndag, vad är oddsen? Deadlinevecka och allt. Tisdagen var också långt under kontroll, ännu bättre.


Hade denna nya t-skjorta på mig igår, stor favorit, så härligt skuren kring halsen tycker jag. 

Storhandlade, städade, fotograferade, åt flingor till middag (på måndagar kör jag ofta på frukost till lunch – gott och latigt), redde ut datorstrul och somnade tidigt. 


Saker ur livet just nu: Inredningstidningar som jag aldrig hinner läsa, en ny bok som jag absolut måste hinna läsa, plommon, Brunbergs choklad och vita rosor. 

Boken är verklighetsbaserad och handlar om Julie som överlevde Münchhausen by proxy, en form av barnmisshandel. Sen Julie föddes blev hon regelbundet vårdad för sjukdomar som var påhittade av hennes mamma. Den låter så fasligt intressant denna bok. 


Den här veckan fyller jag annars med tryckinlämning, julplanering, pappersprover, växtplantering, kokos- och grönsaksgryta. 

Det blåser varmt i staden idag, hämtade nyss kaffefilter och jordnötssmör från butiken, glömde köpa igår och dessa två ting är faktiskt livsviktiga. Näst i sikte latmanstisdag. Insuper slapp i stora mängder nu, på måndag börjar sex veckors galenskap. 

/ H.

Kommentarer