Halvvägs/
Halvvägs in i vecka 33, halvvägs in i augusti.

Denna kommande helg blir den första på kanske två månader som jag inte åker ut till landet. Helgerna gnagas sakta av i ändorna nu, litet mer för varje vecka som går, jobb sipprar över till den lediga tiden men det har jag ju också förberett mig på. Kontorets högsäsong överlappas av egna projekt och deadlines. Juli, augusti och september är absolut tyngst av de tolv månaderna.

Vilken himla lyxig sommar jag haft hittills ändå, denna tillgång till trädgårdar, bärbuskar och parasoll vareviga fredag kväll trots att jag jobbat varje dag, bortskämd. Efter så många somrar i Stockholm fastkrokad i måsten och lätt trött på citysommaren har jag verkligen njutit till fullo av denna lantliga version. Nä jag skulle inte byta tillbaka även om jag fick.

Denna vecka då, smärre galenskap. Tänkte iaf ta mig en tur på Juthbacka marknad på lördag (aldrig varit och måste distrahera mig själv) och på söndag tar jag in på hotell i Helsingfors för jobb och stannar till tisdag. Ska ändå bli himla trevligt att komma bort en stund faktiskt, insupa andra vyer och få ta del av kreativitet på annat håll, det om något ger mig energi.

/ H.

Kommentarer