Hej från andra sidan

Det är sant, på hösthetsens bättre sida sen igår klockan 16, luften gick ur oss allesammans. Då avslutades julens modellfotograferingar och där peakar verkligen stressen, spår av glitter i strumporna och julgranskli på armarna idag.

Imorgon tänker jag utbringa ett stort digitalt tack till mina fantastiska kollegor och nya samarbetspartners som hjälpte mig att ro iland detta projekt. Själv hade jag inte åstadkommit särskilt mycket men med elva par extra händer åstadkom vi massor. Och så hoppas jag att alla hade otroligt roligt, om inte har jag verkligen misslyckats som lägerledare.Mycket kvar att jobba med förstås men mest grejer som jag ändå upplever är någotsånär under kontroll vilket gör att det mesta blir mer kul än tungt.

Kanske jag snart orkar engagera mig litet i fritiden igen? Till exempel den där höstgarderoben som tydligen borde ha invigts redan. Jag tog med mig halsduken imorse som regnskydd ty har tappat bort mitt paraply, det kändes ändå litet olagligt, halsduk 30 augusti?


Unnade mig också en andningspaus och gick via loppis på hemvägen, det var den första timmen på evigheter då jag strövat runt utan mål och mening och inte tänkt på jobb ett dugg. Åtta koppar, fem tallrikar och tre plagg för 15 euro är väl litet vansinnigt kanske men kunde ej hjälpa, från mig själv till mig själv grattis för att du orkade! Ska visa upp allt litet senare.

Har nyss beställt tågbiljetter till huvudstaden igen och nu måste jag lägga mig på vardagsrumsgolvet och stretcha innan läggdags. Är helt jefla fast från korsrygg uppåt, ja snart oförmögen att jobba alls, men inte riktigt än!

/ H.

Kommentarer