Ljuset

Vandrade in i detta måndagsljus efter arbetsdagen, fotovänligt. Borde gå ut och svänga ansiktet mot strålarna men bara orkar inte, rasar återigen ihop på soffan. Arma tröttma, och lathet. 
Helgen var ganska tom på intressanta saker. Mycket slapp och rastlöshet, litet utemiddag och mycket jobb. När jag promenerade till torgkontoret tidigt på söndag morgon var staden som vackrast, öde städer i morgontimmar är verkligen kusligt fridfulla.

Den här veckan försvinner hela existensen i upploppet av julproduktionen (ja alldeles strax är det slut på tjatet om den). Avslutar med att åka till Estland på tryckintag vilket säkerligen blir mycket trevligt, kanske unnar vi oss en trerätters för att fira att allt som vi jobbat på i mången månad äntligen är över och undan. Jul i all ära men nu vill jag ändå ha litet paus, så att jag hinner ladda upp för det riktiga december.

Tänkte att jag kanske hoppar av söderut vid riksväg 8 på vägen upp på fredag och spenderar helgen på landet, månader sen sist. Det blir väl ett ypperligt avslut på galna september tycker jag.

 / H.

Kommentarer