Lunk

Undra varför söndagar alltid känns litet trista trots att en försöker trevliga till dem likt en fredag eller lördag? Kan inte vara så mycket deppen inför måndagen ändå för har inte så mycket emot dem, det ligger bara någon slags grå stämning och trist tystnad över söndagarna. Stretar emot med värmeljus och soul och god mat och alltmöjligt, men ändå, når inte upp till fredagsnjutet.

Förmiddagen fyllde jag med litet motion, långdusch och sen kanske helgens bästa påhitt – brödbak. Måste börja baka bröd oftare, sysslade med det mycket för ett par år sedan men på senaste tid har jag inte tagit mig an något bak alls. Bara blandar litet efter smak och tycke och bra blir det allt som oftast, är då verkligen ingen receptföljare, varken när det gäller innehåll eller väntetider. Snart dukas det upp batat och filé till middag, sen blir det långsamma koppar kaffe och datorering i skymningsljus. Aretha är givetvis med.

Ja jag hade då absolut inget intressant att berätta men kände för att sätta mig här en stund ändå nu när jag äntligen börjar finna tiden!

/ H.

Kommentarer