Västut! 
Så glad i hågen denna dag ty alldeles strax åker jag till Stockholm! Har inte varit där sen jag flyttade tillbaka till östkusten i februari, det är vansinne och nästan olagligt, så skulle det sannerligen inte bli. Det nya livet krävde litet mer koncentration än planerat och i kombination med att jag dåligt nog unnat mig ungefär 8 timmar ledigt på 8 månader gick det ju inte alls ihop, plus att nästan alla jag åker dit för var borta hela sommaren så då var det bara ovärt. Nu får jag ta igen dubbelt upp.

Snart står jag i bekanta trafikljus, åker gamla goda gröna linjen och varvar alla mina favoritcaféer. Jobbar konstiga killen kvar på Hemköp? Har någon sandat Allhelgonatrappan? Och har Gunnarsson dukat upp julen? Så många världsliga frågor laddade med bekanta ting.

Och så förstås allt härligt folk jag ska få återförenas med. Får bo hos krullunge, gå på visning, ha loppisrace, dricka vin och dofta på dyra parfymer som jag sen ändå inte unnar mig. Fyra dagar i det gamla livet blir välkommet!

Och årets första snö föll igår kväll, så högt att det är sparkvänligt. Värt att notera till arkivet. Rätt idylliskt och sällsynt i oktober.

/ H.

Kommentarer