Samlat om denna vecka


Dagens avslöjande: Ja du ser ju, har förirrat mig till loppis igen. Ny kopp i sikte.

Veckans planer: Tänkte bl.a. beställa ny kalender och börja styra upp året 2018. Jag njuter mycket av att organisera det egna livet. Det är väldigt tillfredsställande att pricka in saker i tidslinjer och lägga pussel så att allt liksom rinner på. Lugnast är jag alltid när jag tycker mig ha koll på dagarna, veckorna och framtiden på det stora hela.

Senaste trevliga: Bland annat att jag fick vara med i denna intervju som handlar om kapselgarderoben, mycket roligt! Apropå så blev jag rastlös och bytte till vinterkapsel nu helgen som var, alltså egentligen två veckor för tidigt, men, det är ju snö på marken.

Senaste samtal: Palaverade med min bror någon minut igår, om bilbestyr och kladdkaka till exempel.

Veckans glädjerus: Nya säsongen av Peaky Blinders drog igång! Som jag väntat. Första avsnittet var så väldigt bra.

Dagens klädsel: Svarta stuprör, snörkängor och min tjockaste svarta stickade.

Veckans resmål: Var en sväng till Helsingfors igår för arbetsbestyr, det blev en kort och intensiv tur. Hann nästan bara se Kalevagatan, sluka en grekisk sallad och befinna mig uppe i himmelen kändes det som.

Senaste dryck: En jättegod men äckligt dyr Brämhults smoothie som jag köpte igår på flygplatsen och fortsatte på ikväll. Ananas, jordgubb, banan, äpple, passionsfrukt, acerola och rödbeta innehöll den, om du ville veta.

Imorgon: Ska vi morgonträna, sen får jag väl öppna kalendern och se vad som står på tur helt enkelt.

/ H.

Kommentarer