Svartare än svartast

Det är så himla nattsvart nästan dygnet runt just nu, svartare än 75/68/67/90 på färgskalan kan vi säga, alltså svartare än svartast (dagens dos färglära, jag bjuder). Kör snirkliga vägar fram utan att se något över huvud taget och det känns både farligt och fridfullt. Och detta fotograferande som blir så hopplöst såhär års... det frustrerar mig till den grad att jag funderar på att införa bloggpaus från oktober till april varje år.

Skulle ångra mig direkt förstås.

Denna helg kommer mor hit. Vi ska ägna oss åt särskilt många trefliga ting och det ser jag mycket fram emot förstås. Nästa helg är den första i en rad av många som jag har noll planer, kanske lägligt att åka ut till landet då? Kanske snubblar på lusten på en skogsväg tänker jag. 

Förövrigt kämpar jag fortfarande med ryggen och armen, det vill inte ta sig och jag börjar tappa tålamodet. Folket knådar och sliter och jag lyssnar och stretchar och töjer men det blitte inte bra. Fysiska krämpor tär verkligen på humöret, kan inte rå för. 

Rolig sak i livet är i alla fall att jag smider planer för vinterkapseln som jag tänkte byta till i månadsskiftet. På jakt efter ett par kostymbyxor och vinterskor, bland annat. Skor har jag letat efter sen augusti men finner inga fina, är fast besluten om att inte nöja mig i alla fall, om så vinter hinner bli till vår.

Ikväll är det storm och det är mitt favoritkvällsväder såhär års. Dammar av favoriten Vintersaga, den sitter sällan så bra som nu.

/ H.

Kommentarer