TrögtGoddagens, här står jag och petar mig själv i ögonbrynet.

Stockholm var förträffligt förstås, så mycket umgänge och slapp med både små och stora favoritpersoner. Läste minst tio sagoböcker, gick på min kompis flotta modevisning, försökte shoppa men lyckades dåligt, njöt av både ensam- och kompiskaffe i myllret, blev bjuden på indiska godsaker, pratade om livet och förväntningar, åt frukost i ljussken varje morgon och flanerade runt i största allmänhet.

Firade sen hemkomsten med sjukdom och har känt mig tämligen svag hela veckan. Färgskalan utanför fönstret börjar vara ett minne blott och jag försöker förbereda mig på den oändliga gråheten som jag antar ska härska till april. Tycker att jag åstadkommer så litet just nu, är det årstiden eller bara jag? Boar in mig i hemmet och tjuvar litet på julkonfekterna.

Försöker också ta itu med egna projekt men än finner jag inte riktigt lusten. Det känns som att jag bara upprepar mig, har inget särskilt att säga, som du märker. Vad ska vi hitta på egentligen?

/ H.

Kommentarer