Första veckan, första svackan

Vecka ett är avverkad. Den var ärligt talat inte särskilt strålande.

Trött och ur form från början till slut. Inbillar mig ibland att nya år ska föra med sig en viss enkelhet. Hoppas också att jag på något sätt ska kunna tackla svårigheter bättre, för att jag har bestämt det. Men sen är jag ju fortfarande samma människa, och allt som fanns sista december finns kvar första januari. Det förstår ju vem som helst.

Mot helgen kom jag i alla fall in i rutinen igen och allt blev aningen bättre.
 
Tog en rearunda, var på AW, åt plättar till frukost, tränade, umgicks med vänner och korkade vinflaskan som jag fick av min syster till jul. Bra knep för gott humör. Hoppas hårt på vecka två istället!
Ligga här och lata sig, det hjälper också.

Strövar runt i hemmet mycket nu och funderar på hur det ska förvandlas under 2018. Hade inte riktigt orken att fundera på det första halvan av fjolåret och andra halvan letade jag mest rätt ställe åt saker och ting. Kanske detta är året då jag ägnar hemmet mer tid. Vill t.ex. väldigt gärna att ett gammalt vitrinskåp ska flytta in, i stil med detta. Eller kanske något mindre vore mer vettigt, i stil med här?

/ H.

Kommentarer

  1. tänker ibland att det vore fint om man kunde låta varje vecka vara ett nytt blad och en ny chans, typ som man gör vid det nya året. måndagslöften istället för nyårslöften liksom. då vore kanske inte försöket att bli ny lika oöverstigligt stort?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen. Det borde jag verkligen öva på detta år! :)

      Radera

Skicka en kommentar