Motgångar och hjälpmedel

Alltså, vilken jädra skitvecka. Igen? Har jag inte sagt det varje fredag i flera månader nu?

Kanske inte. 

Allt har varit tungt. Jag är uttjatad, utpratad och utslut. Ja, en riktig jädra smäll på humöret har dessa senaste dagar varit. Sovit dåligt, jag som aldrig sover dåligt. Men jag tvekar inte på mig själv. Irritationen dock, kan inte bli kvitt den hur jag än djupandas. Nästa vecka blir bättre, eller hur?

Tog till 15 minuters hemmayoga igår. Har haft svårt att hitta pass som känns lugnande och inte det minsta ansträngande och knepiga. Jag tränar på andra vis för att få upp flåset, yoga vill jag bara blunda och andas mig igenom. Började nyligen prova detta korta pass som jag gillar mycket faktiskt, så tips. Lyssnat på p3 historia och stekt plättar, allt för att distrahera hjärnan som jag fortfarande, efter år av letande, inte verkar kunna stänga av på en knapp i pannan. Ja visst vore det behändigt? Efterfrågas. 

Flyr ut till landet idag, det enda rätta. Hoppas mamma bjuder på rödvin och farmor på kloka ord.

/ H. 

Kommentarer

  1. Känner så igen det där med irritation. Det är som att det sjuder under ytan på mig och det krävs SÅ LITE för att det ska bubbla till och koka över. Blir också irriterad på hur lätt jag blir irriterad, och så blir jag liksom dubbelirriterad. Rimligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Jag blir också allt mer irriterad över att jag ofta är så orimligt irriterad och det gör mig så fruktansvärt irriterad! Varför kan jag inte bara strunta i, glömma och gå vidare? Nejnej, låtom oss älta i oändlighet. Tröttsamt!

      Radera

Skicka en kommentar