Ny låt, ny dag, ny kanal

Fredagen var tung. Manisk. Men nu är även den dagen bakom oss. Ville köpa blommor från mig själv till mig själv men fann inga fina. Gick hem, öppnade paket, googlade på sommarlätta linnen, gjorde grönkålspasta, drack ett glas vin innan middagen och lyssnade på denna låt av Shayne Green tio gånger. Gitarrspelet påminner mig om min lillebror. Är ordentligt besatt.


På lördagen tog jag på mig en piggare min. Strövade runt i hemmet i skrynkliga slarvplagg. Fotograferade, bakade kaka, kokade pasta och plöjde YouTube.

Inledde också min instastorykarriär. Det känns aningen sent att hoppa på det tåget 2018, men hoppas att tant kan få vara med ändå. Känner redan att denna typ av kanal gör gott åt mitt kontrollbehov, får inte lika mycket ångest över skapandet när det försvinner efter 24 timmar. Ja vilken otroligt bra idé egentligen.


Nu ska jag njuta av helgens sista dag innan måndagen slår in och jag ska vakna det orimliga 04.00 för att bege mig på ett par dagars jobbresa. Kanske det blir någon instastory på det då, nu när jag är inne påt!

Gó helg!

Kommentarer