Nyanser, dimmor och jordnötssmör

En ny plan för året är att både bära och bo mer blått, ja visst är det en rofylld nyans? Fast just nu har jag shopstop, hade jag tänkt. Det var tills jag beskådade en alldeles ljuvlig volangskapelse på Lindex. Bra övning för självkontrollen. 

Planering av fotograferingar har svalt nästan all min tid denna vecka. Ansvar kommer alltid med huvudvärk. Det är kul också förstås, sen. Fram tills är det alltid otrevligt tungt, så många jättelånga mejl att skriva och så många jätteduktiga människor att briefa. 

Och sen undrade jag högljutt varför jag var så obotligt trött en helt vanlig onsdag. 

Har du sett att H&M tagit ny form och typografi? Pappret var också härligt fräscht och strävt. Spännande tyckte jag, både modigt och modernt.

Nu ska jag fortsätta äta jordnötssmör med sked rakt ur burken, samt hoppas att denna sagolika tjockdimma aldrig försvinner ty magisk. En bättre onsdag.

/ H.

Kommentarer

  1. Hittade din blogg nyss via blogoteket.. Så trevlig, hit tittar jag nog in fler gånger. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men så trevligt! Det värmer. Välkommen åter :)

      Radera

Skicka en kommentar