Nytt på fötterna

Kan vi prata om skor en kortkort stund?

Nog är det svårt, att hitta nya skor. Hela hösten och vintern har jag spanat på både nytt och begagnat, utan resultat.

Har stampat runt i samma gamla snörskor hela vintern, för tredje vintern. Helt utslitna på sulan är de så slirar mest omkring nuförtiden. Ändå nöjd över att jag klarat mig på endast ett par redan väldigt slitna skor i hela sex månader, känns smart också. Kanske orkar de vintern ut och får gå i pension inpå våren.


Blev nämligen ägare till dessa nya här om veckan också. Klickade hem övertygad om att de ändå inte skulle passa, för det gör ju nästan inget jag sticker mina fötter i. Men ser man på, satt som en smäck!!

Snygga, enkla, vassa och passar till allt. Inte kan ett par fötter må bättre än såhär.

Från Aldo.

/ H.

Kommentarer