Söndag, soul och stugdrömmar


Sam Cooke, vad vore denna veckodag utan dig? Jo bra mycket sämre. 

Idag har jag gjort det sedvanliga – tränat, datorerat och köpt tändstickor (att dom alltid är slut?). Och det mindre sedvanliga – förhandsröstat. En riktig umgängeshelg har det också varit. 


Men framfört allt har jag njutit. Förra helgen tänkte jag bara på veckans stora fotograferingar – hur många saker som kunde gå fel och hur allt skulle bli mitt fel. Ja den söndagen innehöll verkligen noll mycket njut, mest ångest. Fotograferingarna gick strålande, tack och lov. Med ett så otroligt prima team kan ju få saker gå riktigt fel, faktiskt.

Resten av veckan var jag så dåsig att jag knappt kunde stressa, ryckte på axlarna åt allt och seglade på en våg på nöjdhet och tröttma. Det var riktigt trevligt, att vara sådär nyttigt obrydd alltså. Mindre brydd och mer obrydd – det borde jag nog öva på! Har börjat sommardrömma också. Var får en tag på en magisk stuga för inga pengar alls? Havsnära (!) med perfekt mängd renovering (??) tack.

Jag skulle så gärna gå runt och måla, fixa och dona i en alldeles egen skoggstuga. Samt dricka rött på terassen i solnedgången och se på för många krimdokumentärer på soffan (plus ej våga gå ut på flera dygn p.g.a. det senare).Men i midvinter befinner vi oss ett tag till. Ett bitande och blåsigt -10 möter mig på mornarna. När jag väl fick tag på en ordentlig vinterjacka kunde jag ändå börja njuta av detta uppfriskande väder. Bara över en vecka har det dessutom blivit väldigt mycket ljusare, det ger mig massor av energi och fotolust.Det var söndagens samlade tankar. Hoppas att denna vecka blir stabil, jämntjock och trevlig.

Nu blir det nötter, mer kaffe och TLC.

/ H.

Kommentarer

  1. Haha, känner igen mig i det där att inte våga gå ut.. Jag vågar just och just gå på dass när vi är vid sommarstugarna på senhöstarna och det är mörkt ute. Å då ser jag inte på några krimdokumentärer. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har verkligen en problematisk relation till krimdokumentärer. Tycker de är så fasligt intressanta men de livar också till fantasin på ett ibland knepigt vis. Kan dock ej sluta titta heller!

      Radera

Skicka en kommentar