Del 1 av det vuxna livet

IMG_7539

Idag fyller jag trettio år.

Det känns på något sätt som att jag levt ut del 1 av det vuxna livet nu, levt stort och mycket! Samtidigt som allt ännu ligger framför? Ja, jag får inte ihop det riktigt.

Fortfarande tycker jag att det är helt okej att bli äldre. Jag känner mig mer och mer tillfreds med mig själv, mina val, mina åsikter och ja... livet... för varje år som går. Däremot vill jag inte stanna, framåt tack!

Mycket har jag hunnit med de senaste tio åren. Jag har bott i fyra städer och två länder, läst tre utbildningar, haft massor av värdefulla jobb och sett mig runt i världen. Jag har också upplevt kärlek och sorg. Mina vägar har korsats med flera hundra nya personer som alla på något sätt gjort mig klokare, smartare och varmare. Ja jag har verkligen blivit rik på upplevelser men framför allt på människor. Jag är stolt över att jag modigt provat på så mycket nytt trots att jag egentligen inte gillar ovissheten som medföljer, om jag låtit bli hade jag förstås aldrig träffat dem som sedan gjorde livet till det som det blev och hädanefter ska bli.

Det finns mycket (kanske allt!) kvar att uppleva. Nej jag är verkligen inte mätt på förändring, åtminstone inte nu men högst antagligen aldrig.

Nu börjar nästa decennium, så spännande. Undrar var jag är om tio år?

/ H.

Kommentarer

  1. Konfetti! Champagne! Stort grattis! Hoppas du hade en finfin dag. ✨

    SvaraRadera

Skicka en kommentar