Semester!

Idag händer det. Jag inleder min första semestervecka på nästan precis 365 dagar. Visst var det dags. En enkel spansk ö med frukostbuffé och jag ska njuta som attan.

Jag är ganska bra på att koppla bort jobb och andra slitsamma saker på fritiden, men på senaste har jag verkligen inte kunnat släppa taget, så detta kom lägligt. Hoppas att allt tungt bara rinner av mig i en blå pool och att jag återvänder med ny insikt och energi! Oj, höga förväntningar...

Köpt ny baddräkt för svala morgonsim, samt dammat av sommarkläder varav nästan alla varit bortpackade i ett och ett halvt år. Sommaren 2017 var ju EJ varm samt bestod bara av jobb för mig så shorts och svala sommarklänningar har inte sett dagens ljus sen jag var på Sicilien 2016.
Packat ner böcker, bl.a. denna som jag duktigt väntat med att läsa i ett år!! Ja jag läser ju så gott som bara på utomlandssemester så karamellerna måste jag verkligen spara på, vet att denna kommer vara dunderbra och värd all väntan. Letat fram bronzern också så att jag kan leka sommar riktigt ordentligt.

Har tänkt skicka vykort hitåt i veckan, men vi får väl se om även internet tagit semester, sånt händer ju ibland!

/ H.

Kommentarer