Sen sist, sushi och solsken

God fredag kväll.

Det var ett tag sen nu. Sist vi hördes en vecka sen var det visst min födelsedag. Efter det njöt jag av ett par riktigt soliga dagar vid Atlanten och kopplade verkligen av ordentligt. Sen toppade jag hela resan med sjukdom, så som jag brukar. Efter rekordmånga kräk, fosterställning på klinkergolv, recept på fyra märkliga mediciner, en doktor med basker som jag inte förstod och en spruta med nål lika lång som hela ön kunde jag ändå flyga hem. Det var verkligen på håret.

Till slut blev det bättre, tack och lov, och den friska delen av veckan bestod så gott som bara av möten. Femton timmar prat om bland annat hemsidor, branding och arbetssätt. Många bra insikter. Ganska trött i huvudet av allt detta tänkande + klenkroppen dock.

Men idag var en solig dag, på alla punkter. Slog till på Sushi och dessutom var det härligt bländande utomhus. 

Jag njuter verkligen av den lilla promenaden till torgkontoret på morgonen nu när det är riktigt kallt. Varken jag eller mina lungor trivs i -18 egentligen men promenadsträckan är precis perfekt kort för att vara både uppiggande och avslappnande utan att bli tung och jobbig. När den riktigt kalla luften åker ner i bröstkorgen och upp i sinnet känner jag ändå att jag kan tycka om vintern, litegrann. 

Köpte tulpaner åt mig själv direkt efter resan för att inte deppa över att den var slut. Tycker det är så fint när de liksom klättrar upp mot himlen på detta vis! 

Denna vecka har det verkligen infunnit sig ett nytt slags ljus i lägenheten och för första gången kunde jag ta fram kameran efter jobbet utan att det blev alltför grynigt. 

Nu ska jag knäppa på koffeinfritt, knåda litet raw-bollar, slänga mig på soffan och se något underhållande program. Imorgon blir det kompismiddag och om jag orkar ska jag ta mig en tur på loppis. 

Trevlig helg. 

/ H.

Kommentarer