Krämpor, jeans och jobb

Så vad har hänt på nio dagar? Inte särskilt mycket men möjligen en del.

Har framför allt levt igenom en serie märkliga krämpor. Feber utan förkylning (aldrig upplevt) och ett knä som under tjugofyra timmar var oanvändbart men över en minut blev helt friskt nästa morgon. Ja, vad detta var för jox vet jag inte men är ovanligt glad över att vara på topp nu i alla fall.

Tog också en tur ut till landet över helgen. Spelade kort vid köksbordet, drömde om orimliga renoveringsobjekt och åt pizza med parmesan. Bara bra grejer.


Jakten på de perfekta jeansen är ett faktum, nu och alltid. Ja året runt pågår denna jakt. Inga jeans verkar vara gjorda för min kroppstyp. De som skulle passa min midja får jag aldrig över mina lår och de som jag får upp över mina lår glappar så attans mycket i midjan. Och om jag mot förmodan hittar ett par som sitter fint både här och där är de givetvis för korta. Är det rimligt att en ska prova 100 par för att hitta rätt? Jo världsligt visst.

Och nu vet du litet mer om mig om mina lår också, varsågod.Jag har avverkat några ganska bra arbetsdagar nu i veckan. Mycket möten men det trivs jag med, bara jag hinner med allt däremellan det vill säga. Känns som att jag kommit ikapp med sådant ja fick lägga på hyllan i december och idag arkiverade jag äntligen bort ett dokument som jag glott på varannan dag sen oktober. Skönt vill jag lova.

Egentligen borde jag börja planera julen litet lätt nu i mars. Hur i hela fridens namn kan vi redan vara där?

Fast den här veckan blir det faktiskt ingen jul, trots snöstorm och vargar. Alltså. Är det inte snart dags för vårversionen av detta vintermars?

/ H.

Kommentarer

  1. Jag använder Molly-jeansen från Gina Tricot, de är billiga och sköna. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar