Mitt liv är tråkigt men mina växter lever


Nu är jag i en sådan där period. En period då jag inte finner något intressant att dela med mig av och spara ner hit. Ja mitt liv är inte spännande alls faktiskt, samma tjat om dagarna och veckorna och kaffet. Vem vill höra om sådant?

Å andra sidan. Det här är ju livet och livet är såhär.

Ändå, blir så sjukt imponerad av personer som lyckas producera så mycket varierande och intressant material hela tiden. Hur kan de vara så inspirerade och nya jämt!? Och hur kan de ORKA SKAPA?

Ge mig receptet.Medan jag knogar på i mitt väldigt vanliga liv har i alla fall mina växter tagit fart. Planterade om dem några veckor sedan och min lilla storbladade som jag inte trodde skulle klara sig verkar spurta igen.

Och ljuset. Nu vågar jag nästan påstå att det är här för att stanna.Kanske får jag packa bort mina tjockaste tröjor om två veckor? Vårkapsel i april va?

Apropå det. Raderade av misstag ett jätteviktigt excel-dokument i helgen som förutom en massa viktiga ekonomiska översikter innehöll hela min årsplanering för kapselgarderoben. Surade länge. Så nu vet jag inte riktigt vad som var planen för garderoben (och livet!) men vi får väl ta det som det kommer.


Egengjord granola p.g.a. trött på vintergröten nu.

Veckan då. Ja hittills har den varit rekordspretig – från lugn tisdag och kaosonsdag.

På fredag får jag besök av en gymnasiestuderande som ska bekanta sig med mitt jobb. Sådant är alltid väldigt roligt tycker jag. Gillar verkligen att prata om yrkesval, liv och framtid med unga (ja nu kan jag väl säga så när jag är nyss fyllda 30). Att lyssna, berätta, svara och vara till hjälp ger mig verkligen massor!

Men innan dess, en cool torsdag, tack!

/ H.

Kommentarer