Åtta tips!


I brist på något eget att dela med mig av tänkte jag göra tipslista om bra grejer att spana in just nu.

I dagarna har det pratats extra mycket om vett och etikett på internet, ett väldigt viktigt ämne. Börja med att läsa Elsas inlägg Det dåliga internet och Kristins inlägg Hur uttrycker Du dig på nätet? Också kan du läsa detta inlägg som går under namnet Jag säger upp mig från jobbet som jourhavande kvinnlig förebild som Clara skrev väldigt längesen nu men som jag fortfarande backar tillbaka till då och då för det är så attans prima och skarpt. Det här är verkligen grejer vi borde prata mer om. 

Annat tipsigt och mer lättsmält... 

Såg nyligen dokumentärer Iris om modeikonen Iris Apfel. En väldans inspirerande dokumentär!

Har också plöjt serien Lerins lärlingar och blivit varm inuti. 

Som alla andra i världen läser (lyssnar) jag just nu Omgiven av idioter, har bara en liten bit kvar. Kan inte annat än rekommendera och förstår verkligen uppståndelsen över denna bok. Lär mig framför allt oroväckande mycket om mig själv men också en hel del om personer i min närhet. Det känns som att boken ger mig verktyg att förstå och att det i sin tur sparar mig energi.

Podden Skäringer och Mannheimer har jag väl tipsat om förut. Fortfarande en sann vinnare. Skrattar alltför ofta vid olämpliga tillfällen p.g.a. denna podd.

Sist ut, lyssna på Tom Rosenthal. ALLA hans låtar är fullkomligt magiska.

/ H.

Kommentarer

  1. Har boken på läslistan men känner att jag behöver tid och koncentration för att få den läst. Å ja, älskar Skäringer & Mannheimer, knivskarpt kul och så bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, boken är verkligen fullproppad med information så bra att spara läsandet till en stund då man känner sig litet extra alert! Och visst är det en prima podd!!

      Radera

Skicka en kommentar