Tidiga mornar, randiga tröjor och vuxenlivets fördelar

Veckan nummer nio, en bra vecka. Jag har varit på gott humör rakt igenom, trots monstermycket att göra och en hel del rodd. Kanske är det semestersinnet som ännu hänger kvar. Kan en spara det på burk på något sätt och sniffa åt sig ett andetag då och då? 

Jobbar extra tidiga mornar just nu och konstaterar som alltid att jag verkligen är som mest på hugget just morgontid, får så mycket gjort och allt går så himla fort undan. Bara jag kommit upp ur sängen det vill säga. 

Annars. Planerar vårkapseln som jag egentligen skulle byta till idag, första mars. Inatt var det dock minus tjugofem grader?? Jonä, får plöja på med tjocktröjorna ett tag till. Må det nu bli vår innan april åtminstone. 

En grej jag funderat på att investera i och inkludera i min vårkapsel är en Marimekko Tasaraita tröja. Så klassisk, mångsidig och snygg! Att Paula Vesala frontat kampanjen är extra tjusigt. 

Ikväll blir det vin med flickor. Veckoslutet är ännu ett frågetecken. Hade tänkt åka ut till landet men det ryktas om att var och varannan ligger utslagen på sängbotten i någon slags envis förkylning så kanske stannar i stan ändå.  

Sist ut. Lyssna på Paulas bästa låt för att fira torsdag kanske? En av mina alla tiders favoriter. Sorglig men enastående vacker. 

/ H. 

Kommentarer