Kvickt hej
Kom hem från huvudstaden i tisdags och har befunnit mig i det trötta tillstånd som alltid följer. Gav mig själv sovmorgon idag, tog en lång utelunch och har ägnat kvällen åt att äta kex på soffan.

Har köpt två små roliga grejer nu i dagarna. Ja det blev en liten mist, Sicilian Sunrise som doftar precis som den låter. Ganska kraftig dock så får vara sparsam. Och så hittade jag en snyggt förpackad sheet mask från It's skin på matbutiken här om dagen, och du vet, allt som är snyggt förpackat... Kan förövrigt tipsa om att en låda Maldon salt gör sig attans fint på kryddhyllan.

Imorgon bitti ska jag lägga klockan på 05, så att jag får ligga och lata mig en timma innan morgonträningen. Det är mitt favoritknep för att känna att jag får vakna långsamt – vakna orimligt tidigt. Har fått höra att det är knäppt men vill gärna kalla det fiffigt.

Efter jobbet ska jag ut till landet och eventuellt övernatta på stugan. Huttra runt med morgonkaffet på en brygga tjugosjunde april låter väl som en bra idé?

/ Heidi

Kommentarer