Om väggarna och veckan

Detta hem just nu, det bara väntar på att jag ska njuta in en lördag morgon med alla tillbehör!

I helgen ska jag bygga litet kollage på väggarna hade jag tänkt. Fick ett ryck och möblerade om i vardagsrummet, det resulterade i en del tomma väggytor.

Har som plan att riva ut litet magasinsidor och hänga upp. Blandar nämligen gärna betydelsefulla minnen med rakt av snyggt. Det är faktiskt min favoritteknik för att snabbt skapa något nytt i hemmet, att rensa arkiverade magasin alltså. Bläddrandet och rivandet är dessutom en rätt så härlig syssla för det bygger på bar känsla för vad en tycker är vackert i stunden, litet terapeutiskt kanske.

Just vad jag hänger på väggarna är jag inte heller så noga med, bara daskar upp litet på lust, det går ju att ta ner sen. Har på det stora hela konstaterat att oföränderliga hem verkligen inte är min grej. Hemmet måste ändras med både humör och årstid, och ibland bara för att!

Jag är mycket mer munter än vad jag ser ut faktiskt. Jag har haft en mycket bra vecka, skriv upp det! Prickat in fler jobbresor, byggt moodboards för sensommar och höst, varit ganska nöjd över mina typsnittsval och börjat bryta ny tidning.

Ibland känns det som att mitt jobb inte kan vara särskilt intressant för någon annan än mig själv, men alltid när jag radar upp det jag gjort sådär svart på vitt tycker jag faktiskt det låter ganska trevligt!

Och en liten ros ovanpå en fotobok innehållande konstnärliga bilder av inälvor. Där kan helgen börja.

Ps. Boken fick jag av min före detta chef. Kan verkligen uppskatta samförståndet som råder över vad som kan tänkas vara vackert här i världen!

/ H. 

Kommentarer