Parfymer, frisyrer och huvudstaden

Goddag. Vad står på? Jag passade på att knäppa litet bilder av mina vissnande rosor och mig själv här om dagen. Dagen som efterföljdes av helgen som innehöll litet barnvaktning, plättstekning och träning. 


Och nu packning. Ska strax bege mig mot huvudstaden för två dagars jobb. Tar in på favoriten Klaus K sent ikväll och den vattnas redan i munnen när jag tänker på hotellfrukosten som vankas imorgon bitti. 

I övrigt är huvudet fullt av listor och litet lätt ångest över att jag glömt något, så som alltid när jag åker iväg på jobb av denna sort. De är alltid intensiva och väldigt tunga men också roliga dagar. Hoppas att allt ska löpa på smidigt och att vi kan pusta ut på tisdag! Två helt andra saker jag funderat på, på senaste tid....

Vilken parfym ska jag köpa? Använt slut på min favorit Meraki blodappelsin. Tänkte svänga in på & Other Stories i huvudstaden om jag får en minut över. Gillar att köpa små mists därifrån då jag är osäker på parfymköp, de har många intressanta dofter och jag slipper få ångest över att jag bränt alltför mycket peng på en parfym jag sen inte blev helt nöjd med. Köper mig litet betänketid alltså.

Exakt hur vill jag klippa mig? Klippte mig senast femton månader sen och nu fick jag tummen ur och bokade tid till maj. Det ska av halvvägs i alla fall, men exakt hur? Litet sugen på en såndärn överlång lugg men vet ej om jag törs samt hur mycket pyssel en sådan frisyr kräver till vardags! Borde väl chansa.

Dags att packa klart och sörpla i sig eftermiddagskaffet nu.

/ H.

Kommentarer