Rosor och brist på orkPangrosa rosor. Kände visst för pigga utsikter.

La tjockhalsduken på hyllan i fredags och tog på mig solbågarna när jag promenerade till jobbet, anmärkningsvärt. Utöver det, absolut inget anmärkningsvärt.Dagarna försvinner alltför fort och jag åstadkommer inget just nu, känns det som. Jo, jag jobbar förstås, men har ingen ork över till det egna skapandet och då har jag svårt att känna mig riktigt nöjd med tillvaron. Ett jobb är inte tillräckligt, om man nu får säga så. 


Har funderat på att ta ut någon enstaka semesterdag litet då och då nu i vår och sommar. Då kunde jag ägna en hel veckodag åt sådant som jag inte tycks komma till skott med på kvällar och helger. Jag är nämligen absolut mest produktiv dagtid vardagar och tänker således att en plötslig ledig onsdag torde ge skapandet en spurt. Ja kanske kunde vi också höras litet oftare!

Nä nu, peppa litet med Susanne kanske, för det var faktiskt allt jag hade på hjärtat idag!

/ H. 

Kommentarer