Sammanställandet av stilinspiration


En grej jag brister på ibland när det gäller kapselgarderoben är samlandet och sammanställandet av inspiration.

Sammanställandet är viktigt på så vis att det kartlägger köplusten på förhand och undanröjer en del spontana köp av kanske mer tillfälliga trendplagg. Också säkerställer översikten att det jag vill lägga till smidigt smälter in med sådant jag redan väljer att ha på mig, och inte liksom blir något helt nytt och outforskat. Ett litet säkerhetssystem för lusten och plånboken, helt enkelt.Så nu har jag börjat göra inspirationskollage inför ny kapselperiod. Har alltså nog förut sparat ner inspirationsbilder men aldrig gjort ett urval på detta vis.

Förvånande bra grej faktiskt för fick direkt koll på vad jag förutom behövde ha ville ha och visste skulle tillföra mycket i garderoben på lång sikt. Plus, kom på att jag ju redan äger plagg som kan skapa sådana kombinationer som jag drömt om, har alltså bara inte förstått att slå ihop plaggen på rätt sätt.Saker jag är sugen på i vår är större örhängen, läderjacka, halsband i lager på lager, fler tjocktröjor i större modell, scarfs, grafiska prints på vitt och överlånga skjortärmar. Bland annat.

/ H.

Kommentarer