Två vackra saker till hemmet

Ville visa två bra inköp jag gjort på senaste tid. Använde åpp ett köpkort jag fick av mina kollegor till födelsedagspresent och köpte några aningen finare grejer som jag nog inte annars skulle ha unnat mig.


En liten fin svartvit kopp med lock från ferm. Jag har gillat skvättkonsten sen den drog in med storm en handfull år sedan, faktiskt i samband med mina inträdesprov till Berghs kommer jag ihåg, ja då var skvättkonsten på topp!

Och en vas från Bloomingville. Ja, fick ju också denna supervackra vas av dem tillsammans med presentkortet. Precis, fick en vas och köpte en till. Men, inte kan en ha för många vaser. Sanningen.


Har nyligen kommit fram till att jag tycker det är fint att kombinera blått, grönt och vitt glas i kompott. Grönt har jag alltså inte haft mycket eller alls av i hemmet förut.

Ja, nu känns det plötsligt väldigt lägligt med ett loppisbesök också. Vilken otur.

/ H.

Kommentarer