Babbel om vårgarderoben (+ inköp! 💸)Det är mycket på gång i min garderob just nu. Grejer flyger in och flyger ut, flyger halvvägs och knycks tillbaka. Har också gjort en del inköp på senaste tid som jag är litet extra nöjd över!

Ja alltså, vi är en månad in i vårkapseln nu. Men jag låter mig inte luras, än blir det plötslig vinter.Gjorde en liten nystart i april och slängde bl.a. ut fyra av fem tjocktröjor. Jag var nämligen inte helt såld på någon av dem och min favorit började bli oförskämt sliten. Köpte en snygg från Arket istället, osäker på om det var denna eller en stark kopia. Samt hittade ytterligare en på loppis. Så nu har jag tre tröjor som jag gillar mycket. Bra deal.

Rensade också ut en hel del annat gammalt i samma veva. Nu ryms nästan allt som jag inte har i användning i en Ikea-kasse som bor längst ner i min garderob. Det känns rätt fint alltså. Aldrig i mitt vuxna liv har jag ägt såhär litet kläder och mindre får det gärna bli.Klickade nyligen hem denna skjorta på bilderna från Vero Moda. Måste ju vara tio år sen jag köpt något där? Har spanat efter en snygg svart skjorta i flera år och denna med ballongärm kändes både klassisk och litet annorlunda, plus älskar när plagg är såhär högt skurna vid halsen. Har redan använt denna hur mycket som helst.

Av någon orsak använder jag inte mina vita skjortor alls lika mycket?
Och sist ut: Ny weekend bag för litet födelsedagspengar jag fick i februari. Denna fiffiga, också från Arket. Min gamla var  sliten. Nästan så jag skämdes varje gång den skulle släpas fram. Tror att jag köpte den väskan i födelsedagspresent åt mig själv första vintern i Stockholm och sen fick den följa med överallt konstant. Riktigt trogen var den.


Annat som jag är på jakt efter i vår:
Läderjacka, helst loppisfyndad. Svart bälte, spanat in detta från COS. Blåjeans, nä inte har jag hittat sådana ännu heller. Vit t-skjorta, p.g.a. äger noll stycken av detta prima basplagg.

Som så går det med vårgarderoben!

/ H.

Kommentarer