Ett bord och en krok

Varför känns det som att mina bilder blir mörkare då året blir ljusare?

Klappar mig själv på huvudet för en del väl avslutade projekt denna vecka. Nu återstår bara en större smäll, inprickad till nästa vecka, och sen var det visst tal om den där sommartakten. Vad den nu ska betyda i praktiken vet jag inte, men drömmer gärna.

Saker som hänt på sistone är att jag spenderat helg och natt på sommarstuga. Där spanade jag in detta bord som tillhör min mor och frågade om jag inte fick låna litet. Det fick jag så som jag oftast får.

Visst är det snyggt? Sådär ypperligt slitet och snett. Har ju haft som plan att addera mer trä i hemmet, tycker det värmer på något vis, så denna pjäs gör sig riktigt fint här för en stund.


Ja annars flanerar jag mest runt i tryckinlämningskoma, tar en hemmakväll här och en utelunch där. Rör mig kanske litet extra långsamt.

Det är tydligen knappt med ord och rapport idag också. Kan dock berätta att jag tog en tur på loppis i lördags och fyndade ordentligt. Det måste vi nog titta på någon dag. Då kompenserar jag säkerligen bristen på babbel. Vilken krok!

/ H.

Kommentarer