Halvlåga, halloumiburgare och Helsingfors


Dessa dagar. Gått litet på halvlåga efter en rätt så tung inlämningsvecka och många tankar om helt andra saker. Men, energikurvan går uppåt!

Tog en tidig morgonpromenad innan jobbet i fredags. Insåg då att tidiga morgonpromenader appsålut bör bli min nya grej. Så vackert det var i den svaga solen 06.30 när stan precis höll på att vakna, mycket vackrare än kvällstid vågar jag påstå. Anar ny sommarrutin i min framtid.

Till fredagen bokade vi också kompismiddag på Strampen. Du måste verkligen testa gnocchin där om den gått dig förbi, himmelskt god. Och igår lördag inledde vi grillsäsongen med halloumiburgare, stark tvåa. Så idag. Styrt och ställt, tvättat, städat, packat. Imorgon åker jag till huvudstaden för jobb. Hinner knappt upp i veckan innan jag ska ner på nytt till helgen, dock på lediga upptåg den svängen!

Det är vad som är på gång. Ganska mycket men inget särskilt, på ett ungefär. Ville ändå lämna ett spår efter mig innan jag fastnar i jobbtrasslet imorgon.

Nu måste jag ta tag i disken och sen smida semesterplaner!

/ H. 

Kommentarer