Lateriet som nådde oanade höjder

Som alla andra förvirrade har jag helt och totalt tappat bort mig själv i sommarvädret denna vårvecka. Allt föll ur händerna på mig någonstans efter +18 grader och lateriet nådde oanade höjder. Har då inte kommit mig för med någonting alls och har därmed inte heller så mycket att berätta. 


Har då bara: flyttat på mina tanter 👆🏽, städat skräpskåp och skafferi, lagat chokladgranola, ätit sommarens första uteglass, tuggat linschips och spenderat otroligt mycket tid ensam. 

Jag tog loss en semesterdag i fredags och har således varit ledig i fyra dagar nu. Herremintid, det känns som en smärre evighet. Vad göra av all denna lediga tid? Samtidigt stressad över att maxa men ändå litet sugen på att slappa – konflikten som uppstår!


Men visst gör det gott att vara litet rastlös ibland. I tisdags slog hjärtflimret till och det brukar vara ett tecken på att jag borde sansa mig – sagt och gjort. 

Jobbar mot en större deadline om ett par veckor men efter det hoppas jag att allt ska få lunka på i litet mer skaplig takt över juni och juli. Ja kanske skulle jag till och med hinna avverka några punkter på den där bleknade Gör när du hinner-listan som finns längst bak i kalendern!

/ H.

Kommentarer