Lördagsskörden

Tog en tur till loppis alldeles nyss och kom hem med detta nedan. Två koppar och en vas, mycket otippat. Samt en orimligt snygg adventsljusstake (?) plus gardiner som redan ligger i tvätten. Men den här lökiga (förlåt mig, kunde inte motstå) vasen från Lapin Savi... visst är den vacker?

Kopparna är handgjorda. Kan inte riktigt tyda signaturen men under står Vihti, så en liten bit har de rest hit till västkusten ändå.En adventsljusstake i maj månad känns ju litet knäppt men det gäller att passa på, en får spana brett och året runt på loppis! Under står bara 2004 skrivet med tusch så något destomer vet jag inte om denna snygga pryl.

Borde verkligen utbilda mig själv i loppisfyndandet känner jag. Visst vore det intressant att kunna avläsa litet mer än det uppenbara.

Utöver det.

Vädret är strålande, kanske jag fått någon fräken på vägen. Och nu ska jag slappa litet på soffan för att sen möta upp Emma för litet vin och gott senare ikväll.

/ H.

Kommentarer